PodcastsOp 14 oktober vierden we 10 jaar bestaan van Youth world food day! Met deze mijlpaal gaan we van YWFD van een event naar een platform, waar we verhalen, uitdagingen, kansen over jongeren en voedselzekerheid willen delen, om de potentie van jongeren om goed, duurzaam en gezond voedsel voor iedereen te produceren. We doen dat oa. met de start van een eigen podcast, in samenwerking met Ztack serious zetten we die op, veel luisterplezier! Heb je ook een idee voor een podcastaflevering, neem contact met ons op!

5. Podcast met Xander Beks en Lisanne van Oosterhoud 
Op vrijdag 14 oktober was ZTACK aanwezig op de Youth World Food Day en nu is de Youth World Food Deal rond! Maar wat staat daarin? Vrijdag 14 oktober vond de tiende editie plaats van de Youth World Food Day in het Smaakpark in Ede. ZTACK was daarbij aanwezig en sprak met verschillende jongeren op die dag. Maar die dag gebeurde is nog veel meer. Maar wat is er die dag besloten en wat staat er in de Youth World Food Deal die aan het einde van de dag is gemaakt. Dat bespreekt Daan Prins met Xander Beks en Lisanne van Oosterhout. In deze deal staat wat zij en veel andere partijen in de komende tien jaar willen bereiken. Hoe ze dat gaan doen en wat die plannen zijn hoor je in de nieuwste aflevering van ZTACK Serious met Xander en Lisanne. Wil je hier meer over weten check dan de website van Youth World Food Day.
4. Podcast met Malou Visser
Als het etenstijd is kies je al snel voor de bezorgde maaltijd, maar is dat wel de verstandige keuze? Malou Visser van Rewild The West heeft hier zo haar bedenkingen over. Maar wat moet je dan wel eten en hoe moet je dat klaarmaken? Dat bespreek Daan Prins met Malou Visser in deze ZTACK Serious.

3. Podcast met Armando Vlastuin en Ida Simonsen
Hoe ziet de toekomst van landbouw eruit? Dat bespreekt Daan Prins met Armando en Ida, allebei actief bij XR Landbouw. In deze podcast worden ook twee stellingen besproken, namelijk: Milieuactivisme zonder klassenstrijd is gewoon tuinieren. Multinationals in de landbouwsector kunnen geen deel zijn van een transitie naar duurzame en rechtvaardige voedselsystemen.

2. Podcast met Ida Simonsen
Ida Simonsen is verkozen tot VN-Jongerenvertegenwoordiger Biodiversitei en Voedsel. Maar wat houdt deze titel in? Dat bespreekt Daan Prins met Ida live vanaf het Smaakpark in Ede tijdens de Youth World Food Day. Wat zijn haar plannen, hoe gaat ze dat bereiken en hoe is ze op deze positie gekomen? Dat hoor je in deze ZTACK Serious.
1. Podcast met Silke Remmits
Hoe kan je de wereld bestendig maken voor de toekomst? Dat is het doel waar I4Nature zich mee bezighoudt. Daan Prins sprak live vanaf het Smaakpark in Ede met Silke Remmits. Zij is werkzaam bij I4Nature en kan alles vertellen over wat deze organisatie precies doet.