Youth World Food Day bestaat 10 jaar

Op 14 oktober organiseren we de tiende editie van Youth World Food Day. Een dag waarop internationaal eten samen met jongeren wordt gevierd, maar ook aandacht wordt gevraagd voor de uitdagingen waarvoor het huidige voedselsysteem staat. YWFD roept op tot voldoende, duurzaam en gezond eten voor iedereen. Voedselzekerheid is internationaal een veelbesproken onderwerp, bij jong en oud. Tijdens ons festival zorgen we ervoor dat er leuke en interessante gesprekken plaatsvinden tussen jou en de andere bezoekers zodat jongeren impact kunnen realiseren op deze uitdagingen. . Wissel ideeën uit en leer van elkaar! Zo maken we de wereld samen weer een stukje mooier.

De activiteiten op het Smaakpark zijn gratis toegankelijk, evenals de workshops en andere activiteiten. Sinds 2012 organiseert I4NATURE het YWFD festival om wereldwijde perspectieven te delen en samen aan oplossingen te werken. Youth World Food Day organiseert het programma in Ede op het evenementen terrein Smaakpark, samen met nevenevenementen over de hele wereld. 

BERICHT DELEN: